Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Henna brows

S U P E R C I L I U M 

Henna Brows (inclusief shapen)

€35,00

Henna Brows (in een behandeling)

€20,00

STRAK MET WENKBRAUWVERF OF BROW HENNA

Met wenkbrauwverf kunnen we de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf of basis van henna. Onze speciale brow henna kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

VERSCHILLENDE TINTEN BROW HENNA

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Overigens doen wij altijd een patch-test voordat we de eerste keer met henna gaan verven. Om uit te sluiten dat je allergisch bent voor wenkbrauwhenna. Kom hier minstens twee dagen van tevoren voor langs. Geen tijd om langs te komen voor een allergietest? Dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje op een stukje huid tijdens deze behandeling.

''wij gebruiken geen sjablonen, ieder mens is uniek''

0