Behandelingen

 

GEZICHT - Wil jij een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of jouw mooie huid behouden? Kom dan genieten van een professionele gezichtsbehandeling. Samen bespreken we jouw huidconditie en aan de hand van jouw wensen en behoeften wordt een behandeling samengesteld. Geniet van een ontspannen behandeling terwijl jouw huid een boost krijgt. Voor het beste resultaat kom je eens in de 6 weken voor een gezichtsbehandeling, jouw huid krijgt de ultieme boost met direct zichtbaar resultaat. Daarnaast is het belangrijk om naast de behandelingen thuis zelf aan de slag te gaan met de juiste producten, zo houd je het resultaat van de behandeling langer vast. Door de combinatie van een professionele gezichtsbehandeling in de salon en de juiste routine voor thuis kunnen we samen prachtige resultaten behalen voor de lange termijn.

 

PEDICURE - De behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, daarna worden de nagels geknipt en worden mogelijk eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, verdikte nagels, mycose nagels en kloven verwijderd, ook worden de nagels machinaal gefreesd voor een glad en schoon nageloppervalk. Nu is het tijd om de nagels te lakken met standaard nagellak of shellac in jouw favoriete kleur. Het resultaat, wekenlang perfect gelakte nagels. De behandeling eindigt met een voetmassage. Maak dit verwenmoment compleet met een heerlijke scrub of ontspannende uitgebreide massage.

 

SHELLAC - Deze behandeling brengt jouw natuurlijke nagels tot leven. Met shellac heb je gemiddeld 2 à 3 weken perfect gelakte nagels en voor de teennagels 4 à 6 weken. Door de unieke samenstelling is shellac niet schadelijk voor de natuurlijke nagels.

 

BIAB - Je hebt shellac, je hebt acryl maar beiden is net niks? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagels en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van afweken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. Jij steelt de show met deze nagels. Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. De behandeling is geschikt voor iedereen! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.

    

HENNABROWS - Wil je graag vollere wenkbrauwen dan is HENNA BROWS de uitkomst. Doordat henna verf niet alleen op de haartjes hecht maar ook op de huid, krijgen de wenkbrauwen een intense look. Daarnaast is henna verf een mooie manier om wenkbrauwen te corrigeren wanneer de haargroei niet overal gelijk is. Henna hecht 1 tot 3 weken op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes.

 

ONTHAREN - Voor het ontharen van gezicht en oksels wordt de wax gebruikt van LYCON. De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat!