Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wilt u ook een cabine huren in het pand van Beauty by Britt, dat kan!

Momenteel zijn wij op zoek naar zelfstandige ondernemers! Wil jij graag voor jezelf beginnen binnen de health&beauty branche (m.u.v. schoonheidsspecialiste en pedicure) zoals; voetreflexologie, voedingsconsulent, reiki behandelingen, acupunctuur, coaching of andere alternatieve behandelingen zijn ook mogelijk, maar durf je deze stap niet te zetten. Maak het jezelf dan nu makkelijk en huur een gerenoveerde ruimte! Dit is mogelijk voor 1 of meerdere dagen in de week.

Wat wordt er aangeboden:

Een ingerichte praktijk ruimte van 12m2. Centraal gelegen met parkeermogelijkheden voor de deur. Ook toegankelijk voor minder validen. Ook kan je gebruik maken van de keuken/zitplaats (inclusief de koffie, thee, water) en de toiletten Gebruik van behandelstoel in de ruimte is toegestaan voor verdere nodige apparatuur en benodigdheden dien je zelf voor te zorgen. Voor interesse kun je mailen naar [email protected] of bel naar 06 51 93 68 90. 

Beauty by Britt

Kerkweg 2b

1906 AW Limmen

06 - 51 93 68 90

[email protected]

www.beautybybritt.nl

0