Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gezichtsbehandelingen

Boek nu

BABOR Skinovage

Pure verzorging

Alle gezichtsbehandelingen van de skinovage worden aangepast op uw huidtype.

Basic treatment

basis behandeling / tevens voor acne/jeugd behandelingen

Reiniging, peeling, stomen, huidonzuiverheden verwijderen, hoog geconcentreerd ampul en een dagverzorging.

+/- 45 minuten

€41,00

Relaxing treatment

complete behandeling

Reiniging, peeling, stomen, huidonzuiverheden verwijderen,

epileren, hoog geconcentreerd ampul, ontspannende gezichtsmassage tevens de afsluiting.

+/- 60 minuten

€57,00

Royalty treatment

luxe behandeling

Reiniging, peeling, stomen, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, evt. bovenlip harsen ,ampul, ontspannende gezichtsmassage, masker en een dagverzorging.

+/- 75 minuten

69,00

High Skin Refiner

Anti-aging

Alle Anti-aging behandelingen bevatten geen losse modules zoals epileren, bovenlip harsen of verven. Deze kunnen er wel extra worden bijgeboekt voor een gereduceerde prijs van €9,00 per module.

HSR treatment

Liftende behandeling (het behandelen van de veroudering die al aanwezig is)

Reiniging, doorbloedingsmakser, enzymepeeling(door het eiwitsplitsende enzym worden de verhoornde cellen verwijderd), stomen, huidonzuiverheden verwijderen, lifting serum, ontspannende gezichtsmassage met de extra firming cream rich, lifting face line masker (tijdens het masker een hoofdhuidmassage) en een dagverzorging met de extra firming cream + de oogverzorging met de eye firming cream

+/- 90 minuten

€87,00

ReVersive

Pro-aging (anti-aging

ReVersive Treatment

Morgen mooier dan gisteren (het behandelen van de huid TEGEN huidveroudering dat nog niet zichtbaar is)

Reiniging, doorbloedingsmasker, fruitzuurpeeling (deze zorgt voor het losmaken van de verhoornde cellen en bevordert de huidregeneratie), tijdens het inwerken van de fruitzuurpeeling krijgt u een peeling van de handen/armen, huidonzuiverheden verwijderen, ontspanningsmassage met het ReVersive serum en crème, speciaal ReVersive masker, tijdens de inwerktijd krijgt u een hand/arm massage en als afsluiting van de behandeling een dag en oogverzorging. 

+/- 120 minuten

€125,00

DOCTOR BABOR

Pure Huidverbetering

Alle Doctor Babor behandelingen bevatten geen losse modules zoals epileren, bovenlip harsen of verven. Deze kunnen er wel extra worden bijgeboekt voor een gereduceerde prijs van €9,00 per module.

Repair Cellular treatment

(anti-aging, littekenbehandeling, voor of na een cosmetische ingreep) Ultieme regenererende verzorging voor zichtbare resultaten

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling liquid als voorbereiding voor de enzyme peeling (deze werkt eiwitspitsend en hoeft niet te worden bewerkt en is voor een optimaal peelingseffect), tijdens de enzyme peeling wordt er gestoomd, huidonzuiverheden verwijderen, 2 x ECM serum (Dit bevat een werkstofcomplex; Het Biogen Plant extract deze werkt diep in de huid en zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine), korte massage met de Repair Cream deze bevat ook de Biogen Plant extract die zorgt voor een intensieve huidregeneratie, Repair mask en als afsluiting de Repair Cream als dagverzorging.

Kuuradvies:

- Voor intensieve anti-aging 6-8 behandelingen (1 x per week)

- Voor en na een cosmetische ingreep

- voorbereidend 4 behandelingen 2 x per week

- nazorg 6-8 behandelingen 1 x per week (start nazorg in overleg met de behandelende arts)

+/- 75 minuten

€69,00

Purity Cellular treament

Zeer werkzame verzorging bij acute en door stress veroorzaakte huidonzuiverheden

Kalmerende reiniging, fruitzuurpeeling (deze zorgt voor het losmaken van de verhoornde cellen, daardoor is er een betere opnamecapaciteit), klei masker (zorgt voor het zuivere van de huid), huidonzuiverheden verwijderen, collageen vliesmasker (voor de opname van vocht) en als afsluiting de dagverzorging van de Purity lijn. 

Kuuradvies van 6-8 behandelingen (minstens 1 x per week) 

+/- 60 minuten

€79,00

Refine Cellular treatment

Zeer werkzame behandeling voor een gelijkmatigere en verfijndere teint

Reiniging, balancerende lotion, doorbloedingsmasker (zorgt voor een betere opnamen van de werkstoffen), voorbereidende peeling(verwijderen van de verhoornde cellen), detox kleimasker (voor de vochtopname), huidonzuiverheden verwijderen, A16 Booster Concentrate (bevordert op intensieve wijze het huidvernieuwingsproces), ontspanningsmassage met de Detox Vitamin Cream (stimuleert celactivatoren die de celvernieuwing versnellen), masker met als werkstoffen de A16 Booster Concentrate en als afsluiting de Detox Vitamin Cream.

+/- 90 minuten

€89,00

Neuro Sensitive Cellular treatment

Speciale verzorging voor een extreem droge en zeer gevoelige huid

Reiniging, balancerende lotion, voorbereidende peeling(verweken van de verhoornde cellen), enzyme peeling(deze werkt eiwitsplitsend en is optimaal voor de gevoelige huid), stomen, huidonzuiverheden verwijderen, microsilver concentraat(kalmerend en roodheden en irritaties nemen zichtbaar af), ontspannende gezichtsmassage met de intense calming cream rich(kalmerend en herstellend). SOS masker(een aangemaakt masker die zorgt voor rust in de huid) en als afsluiting de intensive calming cream. 

+/- 60 minuten

€69,00

Lifting Cellular treatment

Zeer werkzame lifting behandeling met de bekende Collageen Booster

Reiniging, balancerende lotion, doorbloedingsmasker (zorgt voor een betere opnamen van de werkstoffen), voorbereidende peeling(verweken van de verhoornde cellen), AHA 10+10 peeling (deze peeling bevat 10% fruitzuren en 10% antioxidanten en zorgt voor het oplossen van de verweekte cellen), Huidonzuiverheden verwijderen, Collageen boost infusion is een verstrakkend werkstofconcentraat, Ontspanningsmassage met de Collageen Booster Cream (deze crème heeft een intensief vermogen om de huideigen collageen te stimuleren), Intensief crème masker met een toevoeging van de collageen boost infusion en als afsluiting de Collageen Eye Cream en Collageen Booster Cream

+/- 90 minuten

€99,00

Aanvullingen tijdens de behandeling

Ampullen crashkuur mini (5 stuks)

Ampullen met hoog geconcentreerde werkstoffen voor een direct en zichtbaar resultaat.

De ampullen bevatten 8 keer meer werkstoffen dan een crème. 

€25,00

Ampullen crashkuur maxi (10 stuks)

Ampullen met hoog geconcentreerde werkstoffen voor een direct en zichtbaar resultaat.

De ampullen bevatten 8 keer meer werkstoffen dan een crème.

€50,00

Collageen biomatrix vliesmasker

Het collageen stimuleert de collageenvezel en herstelt het vochtgehalte met hyaluronzuur. 

€20,00

Peel off masker

Een peel off masker zorgt ervoor dat de de werkstoffen nog intensiever in de huid treden. Het verstevigt het bindweefsel en stimuleert de celactiviteit.

€17,50

Losse modules

Epileren

€13,00

Wimpers of wenkbrauwen verven

€13,00

Bovenlip harsen

€11,00

Kin harsen

€11,00

Harsen gelaat

€20,00

Dag make-up

€19,00

0